fvanmeijeren

Renovatie woning

Aan de Hollandsche IJssel is Timmer- en aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. op dit moment bezig met een complete renovatie van een woning. De verbouw zal tot ongeveer November duren en er zal in de tussentijd op deze pagina foto’s worden toegevoegd van de verbouwing. Wij kijken samen met de opdrachtgever uit naar een geweldig eindresultaat!

Werkzaamheden woning

Na het compleet strippen van de woning en de sloop van het bestaande dak zal een nokverhoging plaats vinden en zal het pannendak plaats maken voor een nieuwe rieten kap. Om aan de huidige eisen van isolatie te kunnen voldoen zal tevens een buitenisolatiesysteem worden aangebracht van Kooltherm en dit zal worden voorzien van sierpleister. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Jan Buijs uit Krimpen aan den IJssel. Het project zal volledig afgewerkt worden en worden voorzien van een onderheid terras aan de achterzijde.

Ervaring van de klant

“Het team kwam vroeg in de ochtend en vertrokken ’s avonds laat. Zij werken snel. Ze waren erg transparant met de prijsbepaling, iets wat we echt waarderen.”

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op en zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen komen we tot de mooiste projecten!

Neem contact op

Meer projecten bekijken?