fvanmeijeren
fvanmeijeren
fvanmeijeren
fvanmeijeren

Nieuwbouw woning den Haag

Deze nieuwbouw woning is een geweldige blikvanger in de nieuwbouwwijk ‘Vroondaal’ geworden. Deze door Architectenbureau Tukker uitgewerkte villa is volledig tot in de details afgewerkt en slaat een brug met de oud Hollandse bouwstijl. De spekbanden en rollagen met sluitstenen in combinatie met de trapgevel geeft dit pand een zeer bijzondere uitstraling. Hoewel dit pand in een oudere zeer te waarderen stijl gebouwd is voldoet deze volledig aan alle hedendaagse normen op het gebied van isolatie, is dit pand volledig bedekt met zonnepanelen en heeft het diverse geavanceerde systemen om klaar te zijn voor de toekomst. Zowel de klant als Aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. zijn zeer trots op het resultaat.

De combinatie van het metselverband met de betonelementen.

Noemenswaardig binnen dit project is de nauwkeurigheid in maatvoering. Door de toepassing van een kruisverband in het metselwerk zijn de stenen aan hun maat gebonden. Door de aanwezigheid van de spekbanden en kozijnen diende dit pand op alle maatvoeringen tot op de millimeter te kloppen, waarbij de tussenruimtes tussen de spekbanden volledig op koppenmaat gesteld diende te worden. Door het zeer exacte tekenwerk waarbij met deze koppenmaat rekening gehouden is in de bepaling van de maatvoering van het pand kan gesteld worden van vakwerk van zowel de architect als de vakmensen op locatie.

Ervaring van de klant

“Het team kwam vroeg in de ochtend en vertrokken ’s avonds laat. Zij werken snel. Ze waren erg transparant met de prijsbepaling, iets wat we echt waarderen.”

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op en zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen komen we tot de mooiste projecten!

Neem contact op

Meer projecten bekijken?