Meer dan bouwen

Wij vinden bouwen meer dan enkel het toepassen van materialen op de gevraagde plaats en tijd. Wij gaan bij Timmer- en aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. voor een klantgerichte aanpak met een onderling groepsgevoel centraal, waarbij telkens gestreefd wordt het beste uit de mensen en de organisatie te halen om te kunnen gaan voor het beste eindresultaat voor u als klant.

Timmer- en aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. is bouwgarant gecertificeerd, dit betekent dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij begeleiden u van het begin tot het einde en zorgen ervoor dat het resultaat voldoet aan al uw wensen.

Wij zijn aangesloten als erkend leerbedrijf. Overweeg je een opleiding te volgen in de bouw? Wij verzorgen een combinatie van werken en leren waarbij veelal de opleidingskosten voor onze rekening zijn.

Wij zijn aangesloten bij

Wij zijn een erkent leerbedrijf

Hier kunt u ons vinden

Wij zijn gevestigd op:
Stormpolderdijk 28
2921 LL
Krimpen aan den IJssel

En u kunt ons van ma – vr (8:00 t/m 17:00) bereiken via:

Onze projecten

Bouwen en verbouwen begint met het samen dromen over het eindresultaat. Onderstaand laten wij graag deze eindresultaten zien en nemen wij u mee in een selectie van de lopende en reeds afgeronde projecten.

Wilt u meer weten over aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. en een oriënterend gesprek of een offerte aan willen vragen. Neem dan snel contact met ons op wij staan u graag persoonlijk te woord.

Wat andere over ons zeggen

Timmer- en Aannemersbedrijf F. van Meijeren is uw betrouwbare partner op wie u met zekerheid kunt bouwen.

Google

Trustoo

Telefoonboek