fvanmeijeren
fvanmeijeren
fvanmeijeren

Trespa® Meteon® gevelbekleding

Trespa® Meteon® is leverbaar in een breed scala aan kleuren, afwerkingen, maten en diktes en biedt fascinerende esthetica met vrijwel onbeperkte ontwerpmogelijkheden voor de nieuwe generatie gevelbekleding. Om deze eigenschappen wordt Trespa in de bouw steeds frequenter toegepast. Doordat Timmer- en aannemersbedrijf F. van Meijeren B.V. zelf de werktekeningen vervaardigde kon in overleg met de klant exacte afstemming plaats vinden over de verdelingen van de platen alvorens deze doorgezet zijn naar de leverancier voor het computer gestuurde freeswerk.

Ervaring van de klant

“Het team kwam vroeg in de ochtend en vertrokken ’s avonds laat. Zij werken snel. Ze waren erg transparant met de prijsbepaling, iets wat we echt waarderen.”

De uitdaging

Voor de verlijming van de Trespa beplating was nauwkeurigheid nodig van onze vakmensen. De hoeken verschillen in maatvoering en graden van de hoeken maar komen toch op ieder hoekpunt weer bij elkaar. Zodra de voorzijde van de woning gereed was in de werkplaats is deze vervoerd naar de bouwplaats. de hoeken van de zijgevels zijn vervolgens in het werk aansluitend op de kopgevel gelijmd.

Geïnspireerd?

Neem contact met ons op en zodat we kunnen zien wat we voor elkaar kunnen betekenen. Samen komen we tot de mooiste projecten!

Neem contact op

Meer projecten bekijken?